Over OrganiGoods

Ik had me erbij neergelegd dat ik er gewoon mee zou moeten leren leven. Er zijn wel ergere dingen op de wereld, right? Maar toch zat het me niet lekker. Die rode bultjes en ingegroeide haartjes na het scheren. Vooral down under. Supervervelend!  

 
Ik ging op onderzoek uit en kwam toen voor het eerst in aanraking met een ouderwetse safety razor. Het zou me kunnen helpen met mijn ‘probleem’ daar beneden. Na wat oefenen had ik het onder de knie en wat bleek; mijn huid werd rustig en die rode bultjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Dit had ik veel eerder moeten weten! 

 Je snapt natuurlijk wel dat ik razend enthousiast werd door deze simpele oplossing. En vrij snel daarna besloot ik om zelf een safety razor op de markt te brengen. Maar het moest niet zomaar een scheermes worden; nee.. het moest echt een juweel worden. Een eyecatcher voor in de badkamer.

Zo ontstonden de safety razors van OrganiGoods.  

 

Doing Good

Unieke scheermessen met een extra lang handvat en een mooi, ergonomisch design. Een scheermes dat gezien mag worden. Maar wat vooral heerlijk scheert. En jou extra glad (en irritatievrij!) door het leven laat gaan. Want daar worden we zo blij van.

En weet je wat het allerfijnste is; onze prachtige safety razors zijn volledig plasticvrij! Zo help je die grote afvalberg te verminderen en bespaar je veel geld. Want de losse metalen mesjes zijn in verhouding veel goedkoper dan de plastic wegwerp varianten. En dus veel duurzamer en beter voor het milieu. Alleen maar win-win toch?!

Ik hoop dat jij er -net als ik- van gaat houden.

Liefs,
Laila van OrganiGoods