Retournering

Mocht je niet tevreden zijn met de door jou bestelde producten, dan krijg je het aankoopbedrag terug. Stuur ons dan eerst een mailtje via het contactformulier of via info@organigoods.com. Voor een snelle afhandeling kun je ‘Retour’ in het onderwerp vermelden en stuur je alle details en je ordernummer mee. De kosten voor transport van retourzending zijn voor eigen rekening. 

Een bestelling bij onze webshop mag je binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden retourneren of annuleren. Zorg er dan wel voor dat de producten voor zover mogelijk ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Is het product niet compleet of beschadigd dan mogen wij de retour weigeren. Wanneer je de producten op basis van de 14 dagen bedenktijd wil retourneren (zonder dat het product defect is), zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw rekening.

Je ontvangt van ons per mail een DPD retourlabel en met dit label kun je het retourpakket inleveren bij een DPD-punt bij jou in de buurt.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na annulering, zullen wij jou het aankoopbedrag terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen óf jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Is er sprake van een verkeerd verstuurd product, een defect product bij levering of transportschade, dan neemt OrganiGoods de verzendkosten van de retourzending op zich. 

Is er sprake van zo’n geval mail ons dan op info@organigoods.com. Wij doen dan ons best om je zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.