OrganiGoods Safety Razor:
niet zomaar een scheermes

Een safety razor is een plasticvrij scheermes. Door het unieke design scheer je dichter op de huid en kun je het haartje direct bij de aanzet afsnijden. Zonder al te veel druk te hoeven zetten. Met als resultaat: een ultra gladde huid en minder last van ingegroeide haartjes en bultjes!  

De meest comfortabele scheerervaring

Ons unieke design is zowel praktisch als elegant. Wij vinden het maar zonde om zo’n mooi scheermes in een kastje weg te stoppen, daarom hebben wij het zo ontworpen dat hij prachtig staat in elke badkamer. Scheren wordt op deze manier echt een luxe beleving.

Lief voor je huid & de planeet

Door met een safety razor te scheren, zal je huid direct gladder aanvoelen. Bovendien zul je geen last meer hebben van ingegroeide haartjes. En nog een ander groot voordeel: dit scheermes koop je éénmalig en je kunt het voor de rest van je leven gebruiken

De beste safety razor

Weet je wat zo fijn is? Al onze OrganiGoods safety razors zijn unisex. Of je nou je baard wilt scheren of je okselhaar; alles kan. De safety razor is expres wat zwaarder, zodat je nauwelijks druk hoeft te zetten op je huid tijdens het scheren! Ideaal toch?