Wat is de beste safety razor voor vrouwen?

Je bent waarschijnlijk gewend je te scheren met een plastic scheermes. Maar als je begint te scheren met een OrganiGoods Safety Razor; ervaar je een next level niveau van gladheid en comfort. Deze safety razor is namelijk de beste safety razor voor vrouwen! Hieronder leg ik je uit hoe dat komt.

Allereerst is het even belangrijk om deze vraag te beantwoorden:

Wat is het verschil tussen een safety razor en een plastic scheermes? Laten we beginnen met hoe ze eruit zien. De OrganiGoods Safety Razor is gemaakt van metaal, terwijl plastic scheermesjes van plastic zijn gemaakt. Klinkt logisch, right? En hoe zit het met hun prestaties?

De OrganiGoods Safety Razor scheert gladder dan een plastic scheermesje, omdat de scheerkop zó ontwikkeld is dat je meteen de perfecte scheerhoek te pakken hebt. Je scheert hierdoor super glad. Daarnaast heeft de scheerkop een gesloten kam; wat veiliger is dan veel andere safety razors. Zo verklein je de kans dat je, je per ongeluk bezeert.

Daarnaast heeft OrganiGoods metalen mesjes die specifiek zijn ontwikkeld voor de gevoelige vrouwenhuid. De kans dat je dus irritatie en scheeruitslag zult krijgen, is heel klein.

Daarbij is het metalen mesje gemakkelijk te vervangen – je schroeft gewoon het handvat los en plaatst er een nieuwe in! Lekker easy:-)

En laten we het ook even hebben over het prachtige, unieke design van de safety razor. Door het ergonomische handvat wordt scheren echt een feestje! En de speciale griprandjes voorkomen dat het scheermes uit je handen glijdt tijdens het douchen.

De safety razor is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een coating die waterproof en roestvrij is! Je kunt hem dus jarenlang gebruiken.

Kortom; ben jij klaar voor een nieuwe scheerroutine waarbij je huid écht super glad wordt? Met een scheermes dat echt een eyecatcher is in de badkamer?

Een overzicht van het assortiment vind je hier.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust hieronder of stuur ons een DM op Instagram.